Hubyar Köyü Derneği

HABERLER

Hubyar Köyü Derneği

Sevgili Hubyarlılar; Son günlerde bazı kişiler Hubyar`la ilgili Gündeme gelmek istemektedir.Bilindiği gibi Hubyar İsmini hiçbir zaman gündem ve çıkar için kullandırmadık, kullananlarıda nefretle kınadık.Biz Hubyar Köyü Derneği ve yönetimi olarak her zaman doğru bilidiğimizden ödün vermeden yolumuzda yürüdük ve yürümeye de devam edecegiz.

Hubyar köyü derneği her zaman hubyar köylülerinin yanında olmuştur ve olmayada devam edecektir.Hiç bir zaman unutmamalıyız ki bizleri biz eden degerlerimizdir.Örf ve adetlerini kayıp eden bir toplum her zaman yok olmaya mahkumdur.Aramıza kin ve nefret tohumları ekmek isteyen insanlar dün de vardı bu günde var yarında olacaktır.Önemli olan doğruyu ve yanlışı ayırt edebilmektir.Zaten Allah canlıları yaratırken insanlara bu özelligi vermiş.

Önemli olan doğruyu ve yanlışı ayır edebilmektir.Unutmamalıyız ki hayatta tek bir dogru vardır, beyazla-kara, geceyle-gündüz gibi önemli olan doğru yolu bulmak ve bildigin yolda yürümektir ve yetiştirdiğimiz çocuklarımıza da dogruyu ve yanlışı öğretmektir.Atalarımızın dediği gibi tarlaya ne ekersen onu biçersin önemli olan bu hayatta iyi şeyler yapmaktır.

Unutmamalıyız ki bizlere hangi köydensin diye soruldugunda mezra larımızdan önce hubyarlıyız diyoruz. bunun hiç bir zaman unutmamalıyız.


Hubyar Köyü Derneği

Adına Başkan

Hasan Hüseyin TELCİ